Φωτιά Πατρα Τωρα : Twra Patra Fwtia Se I X Sth Goynarh Fwto Tempo24 News / Στην περιοχή επιχειρούν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 άνδρες.

Φωτιά Πατρα Τωρα : Twra Patra Fwtia Se I X Sth Goynarh Fwto Tempo24 News / Στην περιοχή επιχειρούν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 άνδρες.. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Φωτογραφία αρχείου ιντιμε / μπουγιωτησ βαγγελησ. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και. Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας. Φωτιά στην περιοχή πλατάνι της πάτρας, ξέσπασε πριν από λίγο.

Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία που έχει σπεύσει με πάνω από πέντε οχήματα. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση μεταξύ κεφαλοβρύσου και ομπλού σε απόσταση 100 μέτρων από τα πρώτα σπίτια. Νέα φωτιά απασχολεί σήμερα από τις 11 τις π υ ,ήδη προληπτικά εκκενώθηκε ένας οικισμός ενώ υπήρξε ενημέρωση για λιποθυμία ενός πυροσβέστη. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Βρείτε ειδήσεις και νέα για πάτρα, δυτική ελλάδα, ελλάδα, πολιτική, οικονομία, κοινωνία, sports.

Patra Megalh Fwtia Sta Syxaina Eidhseis Nea To Bhma Online
Patra Megalh Fwtia Sta Syxaina Eidhseis Nea To Bhma Online from www.in.gr
Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην πυροσβεστική υπηρεσία της πάτρας, για φωτιά στην περιοχή του καταυλισμού ρομά στα βραχνέικα. Φωτιά στην οδό ασημάκη φωτήλα on πριν 7 ημέρες φωτιά σε σπίτη στην περιοχή των υψηλών αλωνίων εκδηλώθηκε πριν λίγο και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 άνδρες και 2 οχήματα. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και. Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας. Στην περιοχή επιχειρούν και καναντέρ ενώ οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία που έχει σπεύσει με πάνω από πέντε οχήματα.

Χτυπούν καμπάνες, καίγονται περιουσίες, οι κάτοικοι με κλαδιά στα χέρια προσπαθούν να σταματήσουν τις φλόγες.

Φωτογραφία αρχείου ιντιμε / μπουγιωτησ βαγγελησ. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Στην περιοχή επιχειρούν και καναντέρ ενώ οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι. Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας. Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση μεταξύ κεφαλοβρύσου και ομπλού σε απόσταση 100 μέτρων από τα πρώτα σπίτια. Φωτιά στην περιοχή πλατάνι της πάτρας, ξέσπασε πριν από λίγο. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Στην περιοχή επιχειρούν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 άνδρες. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Συναγερμός στην πυροσβεστική υπηρεσία που έχει σπεύσει με πάνω από πέντε οχήματα. Στην περιοχή επιχειρούν και καναντέρ ενώ οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι.

Tee H1 5uiikm
Tee H1 5uiikm from www.newsbeast.gr
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες. Στην περιοχή επιχειρούν και καναντέρ ενώ οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι. Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην πυροσβεστική υπηρεσία της πάτρας, για φωτιά στην περιοχή του καταυλισμού ρομά στα βραχνέικα. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Έφυγε από τη ζωή ο λευτέρης δανίκας Φωτιά στην οδό ασημάκη φωτήλα on πριν 7 ημέρες φωτιά σε σπίτη στην περιοχή των υψηλών αλωνίων εκδηλώθηκε πριν λίγο και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 άνδρες και 2 οχήματα. Νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση μεταξύ κεφαλοβρύσου και ομπλού σε απόσταση 100 μέτρων από τα πρώτα σπίτια.

Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας.

Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Στην περιοχή επιχειρούν και καναντέρ ενώ οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Βρείτε ειδήσεις και νέα για πάτρα, δυτική ελλάδα, ελλάδα, πολιτική, οικονομία, κοινωνία, sports. Νέα φωτιά απασχολεί σήμερα από τις 11 τις π υ ,ήδη προληπτικά εκκενώθηκε ένας οικισμός ενώ υπήρξε ενημέρωση για λιποθυμία ενός πυροσβέστη. Έφυγε από τη ζωή ο λευτέρης δανίκας Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Φωτιά στην περιοχή πλατάνι της πάτρας, ξέσπασε πριν από λίγο. Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην πυροσβεστική υπηρεσία της πάτρας, για φωτιά στην περιοχή του καταυλισμού ρομά στα βραχνέικα. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση μεταξύ κεφαλοβρύσου και ομπλού σε απόσταση 100 μέτρων από τα πρώτα σπίτια.

Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος συνδράμουν τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας. Νέα φωτιά απασχολεί σήμερα από τις 11 τις π υ ,ήδη προληπτικά εκκενώθηκε ένας οικισμός ενώ υπήρξε ενημέρωση για λιποθυμία ενός πυροσβέστη. Φωτιά στην περιοχή πλατάνι της πάτρας, ξέσπασε πριν από λίγο. Φωτιά στην οδό ασημάκη φωτήλα on πριν 7 ημέρες φωτιά σε σπίτη στην περιοχή των υψηλών αλωνίων εκδηλώθηκε πριν λίγο και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 άνδρες και 2 οχήματα.

Qh9k Oc55gjqvm
Qh9k Oc55gjqvm from newmedia.thebest.gr
Φωτιά ξέσπασε στις 11 το πρωί στη δροσιά αχαΐας στην περιοχή του καλεντζίου πάτρας. Φωτιά στην οδό ασημάκη φωτήλα on πριν 7 ημέρες φωτιά σε σπίτη στην περιοχή των υψηλών αλωνίων εκδηλώθηκε πριν λίγο και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 άνδρες και 2 οχήματα. Χτυπούν καμπάνες, καίγονται περιουσίες, οι κάτοικοι με κλαδιά στα χέρια προσπαθούν να σταματήσουν τις φλόγες. Στην περιοχή επιχειρούν και καναντέρ ενώ οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι. Φωτιά στην περιοχή πλατάνι της πάτρας, ξέσπασε πριν από λίγο. Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην πυροσβεστική υπηρεσία της πάτρας, για φωτιά στην περιοχή του καταυλισμού ρομά στα βραχνέικα. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και. Έφυγε από τη ζωή ο λευτέρης δανίκας

Στην περιοχή επιχειρούν και καναντέρ ενώ οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι.

Εντολή για προληπτική εκκένωση της κοινότητας σουλίου, που βρίσκεται στις παρυφές της πάτρας, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην γειτονική περιοχή της ελεκίστρας. Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή κοντά στο γήπεδο της αχαϊκής. Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην πυροσβεστική υπηρεσία της πάτρας, για φωτιά στην περιοχή του καταυλισμού ρομά στα βραχνέικα. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Βρείτε ειδήσεις και νέα για πάτρα, δυτική ελλάδα, ελλάδα, πολιτική, οικονομία, κοινωνία, sports. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση μεταξύ κεφαλοβρύσου και ομπλού σε απόσταση 100 μέτρων από τα πρώτα σπίτια. Φωτιά στην οδό ασημάκη φωτήλα on πριν 7 ημέρες φωτιά σε σπίτη στην περιοχή των υψηλών αλωνίων εκδηλώθηκε πριν λίγο και στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 5 άνδρες και 2 οχήματα. Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή. Μία ακόμη φωτιά ξέσπασε στην πάτρα, αυτή τη φορά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Στην περιοχή επιχειρούν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 8 άνδρες. Στην περιοχή επιχειρούν και καναντέρ ενώ οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κουκούλι. Έως το τέλος του μήνα αναμένεται να κατατεθεί στη.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama